Mat är gott!

image15

Mat är jättegott. Här äter jag potatis och nu har jag lärt mej att svälja.

Titta vad jag kan

image14

Jag kan hålla i mina fötter!!

Glad Påsk

Glad påsk på er! Detta har jag gjort under påsken....

På stjärntorsdagen var vi hos mormor och morfar. Morbror Jonas och Anna var också där. Roligt var det och så fick jag fina påskpresenter. Nya kläder och en rolig leksak av mormor och morfar.  Av Anna fick jag ett fint grönt paket så jag minnsann kunde hålla själv. I paketet var det en jätterolig haklapp som jag kan ha när det är matdags.
image12 Min nya haklapp och leksak

Långfredag var det gammelfarmor som hade kalas.  Då fick jag ett stort påskägg från farmor och farfar. Sen togs det en massa kort på mej och alla prata och skojade med mej.

  Men nej inget godis var det där i utan en snygg body.


På påskafton blev det en tur till allum. Pappa köpte en jättecool jacka till mej som jag kan ha till våren. Sen fick jag en body och en mössa också. Vet egentligen inte riktigt vad pappa och mamma gjorde på allum för jag sov i stort sätt hela tiden.

På kvällen kom det hem massa roliga gäster till oss. Jag fick leka lite sen åt vi middag och jag fick sitta med vid bordet. Sen hade jag tur och fick smak på lite advokado, det var smaskens. Tyvärr blev jag så trött av allt stå hej så då sa jag god natt och mamma stoppade ner mej i min sköna säng.

Påskdagen då blev det en långpromenad men jag orkade bara vara vaken en stund det är så sövande att åka vagn *zzznark* På kvällen hälsade jag på min bästis Joel vi lekt på golvet och så åt vi gröt ihop. *Mums*
 Jag fick låna Joels gåstol även kallad rymdskeppet.

Idag har vi varit hemma på dagen och jag har fått bada i badkaret med mamma. Det är jättekul att simma!
Sen åkte vi och hälsade på en lite flicka som heter Julia, hennes roliga mamma sa att Julia ska bli min flickvän, hmm undra vad man ska med en sån till? Pappa får nog förklar det för mej.
När vi kom hem fick jag lite god gröt igen och sen blev jag nerbäddad i min sköna säng.

Det var allt från mej!
Vilmer

Mat




Det är så roligt att sitta i min nya stol!!!!!
Här på bilden får jag smaka på något som heter potatis det tycker jag är smaskens. Det ända jag inte förstår är hur jag ska få ner maten i magen. Det är ju så svårt att svälja det som är på skeden. Men jag är så glad över att jag får sitta med mamma och pappa vid bordet och äta middag. Mycket roligare än att sitta i den där babysittern.

I mån när mamma och jag tittade ut på morgonen var det något konstigt ute, något vitt. Det var snö sa mamma. När vi sedan gick ut fick jag det där vita i mitt ansikte *fyy', det var så kallt. Mycket bättre idag och igår när det är skön sol ute. Mamma säger att man kan åka på snön och det ska jag få göra nästa år när jag blivit lite större.

Helg

I fredags var jag och mamma på något som hette musiklekis. Vi fick sällskap av Marjo, Benjamin, Lova, Tanja, Anton och William. När vi kom dit var det en massa barn, jag har nog aldrig sätt så många smtidigt innan. Sen var det en tant som spelade gitarr och sjung. De andra försökte sjunga med men jag tittade mest. Det fanns ju hur mycket som helst att titta på!! Sen tog tanten fram instrument som alla barnen fick spela för och det blev ett väldigt oljud så då smet mamma ut med mej en stund. En helt galen fre fm var det. Det var mycket skönt att få ligga i min vagn sen, somande jättegott. Sen på em så åkte jag och mamma för att hämta pappa *jippie*.  När vi kom hem busade pappa för fullt med mej tills det var dags att sova.

På lör så blev det en promenad och sen började mamma och pappa greja för fullt. Pappa skruva i hop en stol till mej. Det var jätteroligt att sitta i den. Äntligen får jag vara en storkille och sitta med vid bordet! Och när man är storkille då får man äta mat så jag har fått smaka på potatis och gröt. Jättekonstigt tyckte jag det var att få mat på sked. Fattade inte riktig hur jag skulle svälja det så det åker ner i magen... Mamma sa att jag måste öva lite så går det nog bra. Pappa tyckte att jag kladdad mycket när jag åt gröt men mamma bara skrattade.


BVC

Dagen började med att jag fick gå upp halv 6 för att köra pappa till jobbet han ska nämligen inte komma hem i kväll. Han ska åka till  ställen som heter Malmö och Tyskland. Pappa förklara att det ligger långt bort så han är inte hemma förän i mon kväll. Kommer att sakna min pappa.

Idag har jag varit på bvc. Där har jag varit många gånger förut. Först pratade tanten lite med mamma, jag ska tydligen få börja äta mat nästa vecka!!! Tanten sa att det vara bra att  börja med potatis, hmmm undrar vad det smakar. Ska bli spännnade. Sen fick jag klä av mej naken å då prutatde jag jättemycket *fniss*. Sen var det dags för vägning, hela 5,3 kilo väger jag nu och är 61,5 cm lång.

Efter besöket fräste vi vidare med bilen. Åkte till den stora möbelaffären, mamma skulle handla lampor. Det var jättespännade och såååå mycket att titta på.  Sen fick jag träffa mina kompisa Willam, Cecilia och Meeri.
Dagen avslutade vi med hockeykväll. Heja Frölunda!  Tyvärr somande jag redan i första perioden...

Babyfika

Idag var jag snäll mot mamma och sov ända till kl 7.  Sen gjorde vi oss ordning för att åka in till stan för att fika med mina kompisar Joel, Cecilia och Hanne, deras mammor var ju oxå med förstås. Var på det roliga familjefiket glädjebubblan, det var så kul där att jag inte kunde koncentrera mej på att äta, och sova var det inte tal om hade ju fullt upp med att prata med alla. Idag var även Cecilia vaken som annars mest har sovit när jag träffat henne.
Till slut blev jag ändå så trött och somnade i mammas famn. Då tyckte mamma det var dags att gå därifrån så då blev det ner i vagnen.  Jag sov sååå gott så när mamma och Jenny gick in på panduro för att köpa grejer för att kunna göra innbjudningskort till mitt dop så sov jag men som tur var Joel vaken och kunde se till att de köpte fina grejer.

När jag vaknade var jag hemma igen och pappa kom hem var tvungen att berätta allt roligt som jag gjort under dagen. Sen kom även farfar och farmor på besök jag visa dem mitt rum med min fina nya krokodil matta och sen visade jag hur duktig jag e på att stå upp. Men efter dagens alla aktiviteter så blev jag så trött och fick gå lägga mej trots deras besök, kunde bara inte hålla upp ögonen mer.

zzzzzznark
Vilmer

På äventyr

Idag har jag varit på äventyr, har åkt färja till hönö för att häls på min mammas morbror och moster.  Mormor var oxå med så vi åkte i hennes lilla bil. Det tog lång tid att åka dit men kul var det! De bodde i ett jättefint hus och det fanns massa roliga grejer att titta på. Först var jag så upptagen på att titta så jag glömde bort att prata men sen kom jag igång har pratade jättemycket och det är så kul när det är många som lyssnar på mej för jag har så mycket viktigt att berätta. Men till slut blev jag sååå trött då fick jag lite mat och då somnade jag bums och när jag vaknade var jag hemma igen....det är skumt. Mamma sa att vi ska åka dit nån annan gång men det dröjer ett tag för det ska nämligen flyga till Grekland och var borta ett tag.

När vi kom fick jag mat och så busa jag med mamma men sen sa hon att jag fick leka själv i mitt babygym för hon skulle laga mat. Å eftersom jag är en snäll pojke så lyssnade jag på henne. När maten var färdig så kom pappa hem *jippie* men tyvärr var jag så trött av allt gymmande så jag somande nästan med en gång...fick ligga i pappas mysiga famn och sova.

Om en stund har mamma och pappa lovat att jag ska få bada *jippie*. Det är jättekul!!!!


Simma lungt

Vilmer


Rulla

Idag överaskde jag min mamma och pappa med att rulla från mage till rygg alldeles på egen hand.
De hade köpt en ny matta med fina prickar på, mamma lade mej på mage så jag skulle kunna titta lite närmare på prickarna men det tröttnade jag på ganska fort så då bara vände jag på mej och vips låg jag på rygg!!!! Mamma och pappa skratta och blev jättestolta över mej!!

Får se, kanske göra jag det snart igen.......

Ny kompisar

I helgen har jag fått 2 nya kompisar.

Nr 1 är  en liten flicka som heter Julia, pappa säger att det är henne och hennes mamma vi ska vara med när han är pappaledig med mej till hösten. (hmmm när är det?) Men just nu är hon så lite tydligen bara 2 dagar gammal ska i alla fall bli kul att se henne hoppas det blir snart. 

Nr 2 är fågeln Maja. Vi ska passa henne i en hel månad. Min söta faster ska åka på bröllopsresa till nån ö som ligger jättelång bort. Var och hälsa på henne idag de berätta att de skulle flyga jättelänge och när de kom fram var det sommar där... vad är sommar? Jag fattade ingenting men mamma förklara för mej att sommar då är det sol och varmt och att jag förhoppningsvis snart kommer få uppleva detta. Det blir spännande!!!  Men lite tråkigt är det att jag inte kommer att få träffa min faster, farbror el min låtsas kusin på jättelänge kommer att sakna dem. Men när de är borta ska jag passa på att växa en massa och lära mej massa nya bra grejer så jag kan visa dem när de kommer hem!

Vink vink så länge
Vilmer

Lördag

Idag vaknade jag vid halv sju började då prat för fullt för de där 2 sömntuterna skulle fatta att det var dags att gå upp!!! Som tur var fattade mamma det, hon var så snäll så jag fick lite mat oxå *mums*
Sen tyckte mamma att jag skulle träna lite i mitt babygym, blev alldeles trött till slut och då kröp jag och mamma ner i sängen och myste med pappa. men när jag vaknade igen var jag själv i sängen, fattade ingenting så då skrek jag lite och då kom min snälla mamma och hämtade mej.

Sen var jag pigg och ville busa med min pappa sen blev det mer babygym tills det var dags att göra sig i ordning för att åka i väg. Vi skulle tydligen åka och fika oss några vänner. Somnde i bilen och vaknade inte förän jag hörde nåt konstigt det var min kompis Eddie han är mycket större än mej och ganska busig. Hoppas han kan lära mej lite bus sen när jag blir större.

Nu är vi hemma igen hela familjen har vilat lite och nu pratar jag med min pappa. Jag har faktsikt väldigt mycket att berätta för den som vill lyssna. Mamma har berätta att vi snart ska åka iväg igen, ska hem till Eddie.

Ga ga da da gagag
Vilmer

Hej och välkomna

 
                                                Hej och välkomna till min blogg.

Här kommer mamma och pappa så ofta dom hinner att hjälpa mej och berätta vad som händer i mitt liv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0