Annat jag gjort på semestern

 

Varit på lekplatsen i lerum


               


På mammas födelsedag var vi på Nääs Slott och åt god lunch

Blandat från semstern



Så glad när det är semester


Så glad när det är semester


Jag och pappa

Jag och pappa på fästningen


Varberg




Jag och mamma på varbergs fästning

Jag och min kompis Joel på semster

                             

                             


GRATTIS

Idag säger jag grattis till min mamma som fyller år.

Hipp hipp hurra!


 Kramiz från glade Vilmer

Semester

1 semester veckan.

Nu har vi haft en vecka semester...
De har vi delvis spenderat hemma och delvis i ett torp som låg strax efter Halmstad.

Det började lite dramatiskt när vi skulle i väg, jag stog och grejade i diska maskinen. Jag vill gärna hjälp till med diaken tyvärr verkar mamma och pappa inte lika förtjusta i det... *hmmmm*. Ja i alla fall så blev jag stucken av en hemsk geting, det gjorde jätteont. Vi fick kasta oss in i bilen och åka till sjukhuset. Som tur var blev det inte så farligt. Det svullnade lite och jag fick lite tavegyl att doktorn. Så efter den dramatiska händelsen bar det av mot halmstad. Dit kom även min bästis Joel och hans familj. Så kul att ha en kompis att krypa om kring med på golvet:) !! Men lite jobbigt är det för vi vill bara leka med samma leksaker, mycket märkligt.

Tyvärr så regna det en hel del så vi fick vara mycket inne. Å på måndagen lurade våra föräldrar med oss till något som heter Ullared. Där var det såååååå mycket männsikor, helt galet.  Men vi överlevde ialla fall:).
Först på onsdagen kom solen!!!!! Då blev det stranden och ett dop i havet. Då kom även min vilde kompis Eddie på besök. Det var full rulle hela dagen och en massa bus..

På tor var vi i varberg och kickade lite och då hade våra mammor och pappor tyvärr tröttnat på torp livet så efter det åkte vi hem.  Det är skönt att vara hemma men jag saknar allt min kompis Joel..........

Sen har jag fått min första tand, det har varit lite jobbigt tycker allt det gör lite ont.

Kommer snart med fina bilder från vår semster!


RSS 2.0