Vad gjorde vi i helgen då?

Midsommar och regn, en massa regn!

Men vi har haft det bra ändå det ända som är lite besvärligt är att vi inte har något badrum för tillfället. De ska fixa det för det är bakfall så nu får mamma och pappa springa ut till en byscha när det ska gå på toa el duscha.

På midsommar jag jag och mamma upp tidigt först blev det god frukost och sen gick vi en promenad vi skulle plocka blommer så vi kunde göra en krans. Jag somnade efter en stund men som tur var plockade mamma en massa fina blommor. När jag vaknade igen så var midsommarkransen färdig! (se blid) Sen åkte vi i i väg till faster Petra och Henrik. Där blev det god mat och lite lek. Jag tyckte det var väldigt roligt att träffa fågeln Maja igen. Vi var även ute en sväng och de hoppades lite studsmatta. Jag tyckte de såg jätteroliga ut när de hoppa.

På lördagen var vi först hemma hela dagen och tog det lite lungt gick en promenad och så. Farmor och farfar tittade förbi en lite sväng och jag visade dem hur snabb jag är i min gåstol. Sen på kvällen åkte Vi till Cicci och Olle. Cicci har jättestor mage, mamma förklara att det ligger en bebis där inne....hmmmm jag fattar inte riktigt hur det går till egentligen.
Där bjöds det på jordgubbar som var smakens.

På söndagen så väkte jag pappa jättetidigt för jag ville gå upp och leka. Pappa var dock inte så sugen på att leka kl 5 men vid 6 tiden hade jag till slut lyckats locka upp honom :).  Vi lekte ocj det blev mumsig gröt tills jag blev trött och då fick jag lägga mej och mysa i sängen med mamma tills jag somande. Sen kom mormor och morfar förbi en lite sväng och även idag bjöds det på jorgubbar *mums*  Efter en lite stud var det dags att åka hem i från vi skulle åka till Sofia och Christoper, busiga Eddie med familj var oxå där. Där var det grillning och en massa bus med Eddie. Sen lekt jag även med Christoper, han är himmla snäll. Även här var det en tjej med stor magen, (sofia). Den bebsien ska komma ut nästa samtidigt som Ciccis.

Ja det har varit en rolig helg med fullt upp så idag har jag och mamma varit hemma och myst. Vi var bara och lekte med Ellen en liten stund, hon har en massa roliga leksaker.

Hej hej så länge!
Vilmer

Midsommar



Titta vilken fin krans min mamma gjort till mej!!!

Jag och mamma



Jag och mamma på liseberg

Liseberg



Jag och Joel åker Ponnykarusellen

Städpatrullen

Jag hjälper mamma och städa!

Roliga människor

I går åkte jag och mamma till mormor och där var det andra roliga personer. Det var mammas morbror, moster och kusinbarn. Vi fikade lite och jag fick fina presenter! *Tack så mycket*  Sen prata vi och lekte lite, det var jätteskojigt. 

Idag har vi fräst med bilen ända till Borås. Vi har träffat mammas kompisar som hon pluggade med. Det var massa roliga tjejer men det bäst var att det fanns även en massa andra roliga barn. Å 2 av pojkar  är födda samma vecka som jag.  Jag hade så kul att jag inte sov på hela tiden uatn väntade ända tills vi åkte hem igen.

Ja verkligen roligt med alla dessa nya och snälla männsikor!!!

Kalas * 2

I lördags var det kalasdags. Först var jag på barnkalas, Eddie blev 2 år. GRATTIS! Där var det full aktion en massa killar som sprang runt för fullt. Jag satt och titta på och grejade lite med Eddies roliga leksaker. Sen blev det mat och efträtt. Efter detta blev jag så himmla trött att jag somnade och där med missade jag godistrollet som hade dykt upp lite senare. Men pappa hade tagit min påse som tur var *tack*. I min påse låg det en burk blåbärspuré jag har inte smakat på den än men det ska jag snart göra:).

Kalas nr 2 var farmors kalas. Där var hela släkten, faster, gammelfarmor, gammelmormor, gudmor och en massa fler. Mamma och pappa ville mest titta på fotboll så det var tur att det fanns andra som ville leka med mej.

I går var det söndag och då var vi bara hemma och tog det lungt. Det var jätteskönt att få vara hemma med bara mamma och pappa. Vi busade en massa och lekte jage med min gåstol, jag har blivit riktigt snabb så nu får de akta sig!

Liseberg

Idag har jag varit på Liseberg med min bästis Joel och hans söta mamma Jenny.

Jag somnde så gott i min bilstol och mamma hade tydligen lyft över mej till vagnen så när jag vaknde var jag inne på liseberg.....mycket märkligt. Men kul att vakna och se att ens bästis var där!!!  Vi satt på en bänk och lekt lite med hans fräcka skor och tittade på nåt konstigt hjul som snurrade runt. Efter en stund gick vi vidare och mamma förklarade att man kunde spela på de där roliga hjulen som snurrade. Tyvärr vann vi ingenting....Men det är ju klart det är ju fredagen den 13:e. Sen åkte vi karusell jag och Joel fick sitta på en rolig elefant och sen snurrade allt runt runt, mycket märkligt.

Efter karusell turen gick vi vidare det var matdags men på vägen träffade vi en rolig figur i gröna kläder.
Sen blev det god mat och smaskiga majskrockar. Vi satt en stund men sen var det dags för blöjbyte och hemfärd.
Jag och mamma stannde på Allum och handlade lite men sen åkte vi hem till min kära pappa.
Nu när jag är så snabb i min gåstol kan jag jaga honom...hi hi. Vi busade lite tills det var dags för gröt och läggning. Ja efter en sån här spännade dag var jag faktsikt jättetrött och somnade så gott!

Natti natti///
Vilmer

Här kommer jag


Studentfest

Jag på kusin Carins student

Badkillen


Hej igen!

Nu var det ett tag sen jag skrev... Har kommit av oss lite.

Sen senat har jag gjort en massa. Bland annat varit på studentfest, Grattis Carin!!!. Hoppas det går bra i Grekland.
Min morfar har fyllt år, GRATTIS.
Sen har min söta faster fyllt år men henne är jag inte träffat på ett tag..Men mamma och jag har iallafall varit i stan och köpt en fin present till henne, den ligger här och väntar!

Bada i både havet och i sjön. Lite kallt är det allt men det är kul att plaska med fötterna. Men bäst är det nog att bada i baljan på balkongen:). Sen har jag givetvis träffat alla mina kompisar, det är roligt nu när jag och Joel kan sittat tillsammans att leka men givetvis är alla saker han har så mycket roligare, hur kommer det sig?

Å igår så var vi hos karin och Emelie och lekt då ficj jag låna Emelies gå stol. Hon är nämligen så stor att hon kan gå själv nu. Så igår kväll och idag har jag fräst runt i den för fullt. Det är jättekul!!! (Bilder kommer inom kort)


Båt

Igår gjorde jag något spännade.... Jag åkte båt.  Vi skulle åka till Brännö och hälsa på Persson m familj.
Det var jättekul att åka båt och roligt att vara på Brännö. För där bodde ju en rolig kille som heter Albin och en liten söttjej som heter  Ella. Först lekt vi lite hemma oss dem sen bara det av till stranden, där blev det fika och lite bus tills jag blev sååå trött och somande gott i min vagn. Då passade mamma och pappa på att ta ett dopp i havet. Pappa tyckte det var jättekallt och att jag ska vara glad som slapp att bada...
Sen blev det grillning och när alla var mätta och belåtna var det dags att gå till båten och åka hemåt igen.

 Jag på båten.                image61 Så trött av alla havsluft.

RSS 2.0