Åke ål

Hej hopp alla glada.

Här rullar sommaren på men tyvärr är det dåligt med sol och bad men jag och mamma hittar på andra roliga saker.

Vi har tex. plockat blåbär och lekt med Eddie och Anna. Igår gjorde mamma något tokigt när vi skulle till dem. Hon satte på mej en rolig sak på huvudet (hjälm) och satte mej i en rolig stol på hennes cykel. Å så fräste vi i väg. Men det var långt till dem och jag kunde knappt hålla mej vaken hela vägen. Som tur var kom pappa och hämtade upp hos så vi fick åka bil hem! Nästa cykel tur kanske ska vara lite kortare..... Men det var kul att åka cykel!!!!!!

 Jag har varit själv utan mamma och pappa oss både mormor & morfar och farmor & farfar. Det går bra det med för det är såå roligt när de leker med mej. Sen säger de att jag är snäll också:)

Jag håller mamma fullt sysselsatt med att åla och hänga i kökslådorna. Mamma säger att det inte går lämmna mej för en sekund utan att jag hittar på nåt bus. Jag försöker även att krypa men det är svårt, hoppas jag lär mej snart. Men jag kan ställa mej upp själv mot saker och jag göra även tappra försök att komma upp från min matstol *hi hi hi' Snart sitter jag på bordet när morsan vänder ryggen till!!!


Kram Kram från Åke ål / Vilmer


Orust



Sommarmys på en brygga på i  Slussen

Kasta loss ...



Kasta loss kapten!!!! (som e morbror Jonas)

Skotjuv



Ha ha ha jag har tagit pappas sko.

Semester..

Här är det lite semester och därav uppdateras inte bloggen så ofta...

I helgen var vi på orust och hälsa på gammelfarmor i hennes sommarhus. Det var kul där så jag hoppas jag får åka dit snart igen.

Annars har det varit fullt upp i veckan.
I mån var Anna-Lena och Hanne här jag tog med mej Hanne till bondgården och visade henne alla roliga djur. Men grisen var så stor att jag blev rädd för den...Tur att mamma var med och kan rädda mej från hemska grisar. Sen visade jag hanne alla mina roliga ´leksaker. Det ända tråkiga med det är att man inte får alla grejer för sig själv me´n mamma säger att man måste dela med sig!

I tis kom snälla Sofia och hämtade oss. Vi skulle till lekplatsen i Lerum. När vi svängde in på parkeringen så kom söta Anna, Eddie och Mia. Vi satte oss på en filt och greja lite. mamma hade inga leksaker till mej men jag fick låna lkite av Eddie. Sen tog jag och Eddie med våra mammor och kollade in lekplatsen. Eddie prövar allt och är lite över allt. Jag tycker gungorna är roligast. Sen blev det fika på filten och efter det en tur till torget innan vi åkte hem igen.

I går kom Anna.Lena och hämtade oss och en massa tvätt. Vårat badrum är ännu inte färdigt så snälla Anna-Lena hjälpte oss med tvätten. Nu var det min tur att få pröva alla Hannes roliga leksaker medans mammorna hade fullt upp med tvätten. Det blev även en lite tur ner på stan mamma skulle lämna tillbaks nån digitalbox som var sönder.
Pappa fick hämta upp oss och tvätten efter hans jobb. han tyckte vi hade varit duktiga.

Idag kom mormor och morfar och hämtade oss i en grön liten bil. Det bara av till Alingsås och Nolhaga parken. Det blev fika och lite plask i sjön. Men jag vill helst bara gå i vattnet. Så det var tur att det fanns fler än mamma som ville gå med mej. Hon säger hon får ont i ryggen om hon går för mycket med mej. jag förstår inget???? Det är ju såååå kul blev till och med lite ledsen när de tog upp mej från vattnet. Tyvärr är jag lite förkyld och var ganska trött så jag missade djuren i parken för jag sov så sött i min sulky.

Ja detta är lite av vad jag har haft för mej det senast, en massa kul!!

RSS 2.0