Tisdag

Idag tog mamma och jag bussen in till stan. Först kollade vi lite i affärer vi skulle tydligen köpa present till min faster för hon fyller år på lör. Sen så träffade vi våra kompisar Meeri, Cecilia, karin och Emelie. Efter en stund gick vi till ett fik det var lunch dags både jag och Emelie var jättehungriga. Våra mammor gick för att värma mat men då blev Emelie så ledsen och då blev jag oxå ledsen. Så där satt Meeri och försökte mata ett barn medans vi två grät..... Som tur var för henne dök våra mammor upp igen.

Vi  åt alla en supergod lunch och efter det blev jag så tött så jag somande. När jag vaknade var jag på busshållplatsen och vi var på väg hem. Väl hemma blev det lite bus med mamma och mat. Pappa kom inte hem idag han var tvungen att jobba över....*snyft* el (appapapa som jag säger).  Mamma fick sig ett ryck la mej i vagnen och vips så skulle hon springa med mej. Jag passade på att busa lite med henne. När vi nästan hade sprungit färdigt runt tjärnet märkte mamma att jag hade "tappat" min keps hon fick vända tillbaks och leta fter den. Hi hi hi där fick hon sig en extra tur!

Hemma blev det lite bus på balkongen, gröt och bad innan sängdax. Å inte ens nu hade min pappa kommit hem hoppas jag får träffa honom i mon!

///// Vilmer

Hörlurar

image59

Jag lyssnar på Hårdrock i pappas häftiga lurar.

Heja Sverige

image58

Idag har jag varit på Allum med min kompis Joel. Där köpte min jag mej denna fina svergiedräkt.
HEJA SVERGIE!!!!!!

4 maj

 Det är kul med dopkalas

 hela familjen igen

Dop

image53

Oj oj vad trött jag blev av allt spektakel.

Dop

image52

Se så fina vi var på min dopdag!!!

Vad har jag gjort det senaste?

Jo en massa givetvis.

I mån blev det långpromenad och det är så roligt att kunna sitta upp och se sig om i världen.

I tis var vi på musiklekis det var tydligen sista gången *snyft* I dag hade tanten en jätterolig grej med se ett stor tyg med en massa färger (en fallskärm).  Den var så spännande att ligga under den när den åkte upp och ner. Sen blev det fika och lite lek. Mycket roligare nu när jag kan sitta, jag ser kompisarna mycket bättre då.

I går fräste mamma och jag i väg med bussen. Även där fanns det mycket spännade saker att titta på. Men till slut blev jag trött och somnade. När jag vaknade var jag hos min bästis Joel och hans söta mamma. Vi lekte lite på golvet och sen blev det lite mat innan vi gav oss ut igen. Vi gick till 4h gården i tuve. Där blev det mat på en stor filt och sen lekte jag och Joel. Jag tyckte att alla grejer som Joel hade var de absolut bästa så givetvis tog jag dem i från honom. Men sen fick han även tillbaks dem ibland.  Innan vi gick tittade vi lte på djuren, det var nån tupp som gal som bara den. På vägen hem somnade jag och vaknade inte förän pappa kom och hämtade oss. Då blev jag så glad och jag pratade med pappa hela vägen hem i bilen.

I dag har jag och mamma haft mysdag. Vi har varit hemma och haft det så lungt och skönt. På morgonen blev det ett bad i det stora badkaret, mycket roligt!  Sen har vi lekt och mamma har lagat mat till mig. Jag är jätteduktig på att äta nu och gillar det mest som jag får.

Hej så länge!
/// Vilmer

Sol sol, härliga sol

I helgen har jag för första gången varit vid havet. Det var kul. Jättekul att ligga på filten och leka med mamma och Cicci, så roligt att jag inte sov på hela tiden. Sen fick jag smaskig fika oxå.


                                                                              Glade jag.


Sen har vi även varit i slottskogen och träffat min tjej kompis Julia. Hon är mindre än mej men jag tyckte hon var så söt att jag ville känna lite på henne, tyvärr peta jag nästan ut ögat på hen *förlåt*. Då blev hon ledsen så jaf fick sitta brevid pappa istället.   
    
Jag har även blivt jätteduktig på att sitta själv så mamma meckade om min vagn. Så nu har jag en fräsig sittvagn som är hur snabb som helst. Sen är det roligt att kunna sitta upp och se sig om lite grann.

Mitt rum

Nu har jag fått ett eget rum. Mamma och pappa har gjort jättefint med hjälp av alla fina presenter som jag fick när jag döptes.
 
                                        

Jag kan sitta

image44

Jag sitter själv!!!

image43

Annat jag gjort i helgen

Jag har faktiskt hunnit med lite annat i helgen oxå.

I fre så fräste jag och mamma i väg med silverpilen. Vi stannade och handlade förts grejer till mitt dop och sen en present till Anna (numera min gudmor) som fyller år. Sen vips så var vi på pappas jobb. Där jobbades det för fullt så mamma stannade kvar en stund med mej. Sen sa hon hejdå för hon skulle i väg och spela innebandy. Å då var det dags för fredags fika på papps jobb. Jag fick sitta med pappas chef, han är rolig han. Men tyvärr kräktes jag lite på honom...... men jag tror inte han blev så arg på mej.
Sen åkte jag och pappa hem i hans jobb bil för att ha en killkväll hemma. Men jag lyckades hålla mej vaken tills min mamma kom hem igen så hon kunde stoppa ner mej i min säng.

I lör så bakades de tårtor för fullt jag övervakade så de blev bra. Sen skulle det dukas i församlingshemmet oxå mormor, farmor och farfar hjälpte till, så snäll de är.  Även där var min roll att övervaka arbetet. Det blev jättefint.
Roligast var ballongerna, jag fick en alldeles egen att leka med.

Ja det har verkligen varit fullt upp i helgen så i dag ska mamma och jag ta det lungt.

/// Vilmer

Dop

Japp då var jag döpt. Det gick jättebra först var vi i kyrkan och prästen la vatten på mitt huvud och i slutet när de sjung blev jag så trött och somnade. När jag vaknade så var vi i församlingshemmet och där var tårtkalaset i full gång. Det var jättekul och det var en massa människor som hade kommit bara för min skull. Jag fick dock ingen tårta min min "moster" Anna gav mej majs och potatispuré och god frukt efträtt. Det var smaskens! Sen försökte jag prata med så många som möjligt av alla de roliga gästerna. Jag hade verkligen fullt upp. Men oj vilken rolig dag.


Å som inte det räkte så hade de med sig en massa paket. Mamma och pappa hjälpte mej att öppna dem. Jag fick så många fina saker, tack så mycket!
                             Jag i min nya sulky

Det kommer fler bilder!

/// Vilmer

Min fina tårta

image42

En av de fina tårtor som mamma och pappa gjorde till mitt dop kalas.

Klänning

På söndag ska jag ha klänning och få vatten på huvudet. Det har mamma och pappa sagt. Jag ska döpas, det ska bli lite spännande för jag vet inte alls hur det går till.

Jag har bjudit jättemånga så nu har mamma och pappa fullt upp med att baka tårtor. Som inte jag kommer få äta, det är lite taskigt tycker jag, men mamma har lovat att jag kan få lite fruktpuré istället :)

Jag igen

image37

Jag med mina kompisar

 Jag och coola Joel                     Jag och Cecilia softar lite ihop.

 
 Det är roligt att träffa min kompisar!!

Vitsippor

image33

Hmmmm vad är detta????? Undra om jag kan äta detta?

RSS 2.0